Announcement

Collapse
No announcement yet.

iPad connected but not working

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Have you updated to MetaServer 3.3?

    Comment


    • #17
      ​Yes.
      Version: 3.3.0
      Build: 1092
      Attached Files

      Comment


      • #18
        Can you please update to MetaServer 3.3.1 and see if it helps on your system? To download the latest version, click MetaServer > Setup > Settings > Check for updates

        Comment


        • #19
          MetaServer 3.1.1 installed.
          Sorry, but it didn't solve the problem.

          Comment


          • Przemek
            Przemek commented
            Editing a comment
            it should be 3.3.1 - can you confirm?

        • #20
          Sorry, my mistake.
          Attached Files

          Comment


          • #21
            Hello, I have the same problem, is there a solution by now?

            I have OS 12.6.1 on my Mac Pro and two iPads (I tried both WIFI and USB) connected. One iPad 5 / IOS 15.5 which works fine and one iPad 4 / IOS 10.3.3.

            Metagrid 1.8.0 is installed on both. Metaserver is version 3.3.1 build 1100.

            The iPad 5 works fine, the other shows the current application and toggles it as it should, but the buttons do not trigger any action. Not in Cubase or Safari or the Finder menu.
            Attached Files

            Comment


            • #22
              LxF We are investigating the issue now - it seems that your iPad 4 is a 32-bit device and has issues wit interpreting 8-bit integers - we are currently investigating our options. Thank you for your patience.

              Comment

              Working...
              X